thealbaniantimes

Hartohet projektligji për nënat surrogate dhe abortin në Shqipëri, opozita kundër: Dëmton familjen!

Një projektligj i propozuar nga mazhoranca që pretendon se rregullon shëndetin seksual dhe riprodhues është hedhur për konsultim publik nga Ministria e Shëndetësisë. Drafti synon të rregullojë të plotë zhvillimin e reja në fushën e shëndetit seksual dhe riprodhues, duke përshirë edhe shtatzaninë surrogate dhe riprodhimin in vitro. Nëse drafti …

Lexo më shumë