Rreth Nesh

thealbaniantime.al është një portal që ju sjell gjithçka lajmet e fundit nga shqiperia e kosova por edhe me shume duke gjurmuar ne cdo cep te globit aty ku ka shqiptare per ti bere te gjithe bashke ne portalin todaynews.al

Me një numër të madh kategorish, ky portal ju sjell më nga afër vendlindjes duke ju njohur në kohë reale me atë që ndodh brenda dhe jashtë tij.

Paanshmëria do të na udhëheqë në punën tonë, pasi vetëm në këtë formë do të mund të fitojmë besimin e lexuesve.

Jo vetëm kaq, ky portal do të mundohet të jetë promovuesi më i mirë i turizmit, kulturës historise tradites dhe vlerave humane që mbart Sqiperia Kosova dhe shqipetaret ane e mbane botes.

Ky portal do mundohet të kthehet në një dritare ku gjithsecili merr shërbimin që kërkon.

Si mund ta gjej?

Shumë thjesht, mjafton të shkruani fanpage.al dhe me një klik do të bëheni vizitor i faqes sonë, ku mund të informoheni mbi atë që ju intereson.

KONTAKT:

Email:info@thealbaniantimes.al