Lajme

“Shefi më tha do rrimë këtu në punë bashkë, të pimë një shishe verë dhe…”- Publikohet anketa për ngacmimet s*ksuale në Shqipëri

Denoncimet për ngacmimet seksuale në vendin e punës në Shqipëri janë të ulëta, edhe pse fenomeni është i përhapur, sipas një studimi të organizatës Together for life në Shqipëri. Ato janë dy herë më të larta se në vendet europiane në dy vitet e fundit, sipas studimit. Parlamenti shqiptar ka …

Lexo më shumë