Arkivat e etiketave:mek

RAPORTI SEKRET i Ardi Veliut: Të mbahen në kontroll muxhahedinët, mund të vrasin anëtarët që largohen nga MEK

Efektivë të Policisë së Shtetit dhe disa anëtarë të kampit “Ashraf 3” në Manëz janë duke marrë mjekim në spitalet e kryeqytetit, pas një ndërhyrje me urdhër të SPAK dhe me dritën jeshile të Gjykatës së Posaçme. Prokurorët e posaçëm kanë pasur dyshime se brenda kampit të muxhahedinëve kryheshin aktivitete teknologjike të …

Lexo më shumë