Speciale

Kanibalët, fëmija me emrin Bishon dhe Alma K.

alma

Ilir Yzeiri Para disa ditësh, Alma K., e njohur nga publiku si personazhi që futi në kurth Safet Gjicin duke i ofruar atij një seancë seksuale në zyrën e shtetit, deklaroi se gjithë këtë e kishte bërë me qëllim të caktuar, për të diskredituar ata zyrtarë që përdorin zyrat e …

Lexo më shumë

“Modeli i shëmtuar i zengjinit në Big Brother”

Nga Ardit Rada Gjithnjë e më shumë, cilësia e modeleve që ka ofruar ekrani shqiptar i tranzicionit për publikun, ka qenë i diskutueshëm. Por prej më shumë se një muaji, i vetmi ‘reality show’ në vend duket se e ka lënë pa fjalë shumicën e publikut. Revolta e këtij të …

Lexo më shumë