Sport

Ronaldo hap një klinikë për flokët në Milano

Kompania e Cristiano Ronaldos ka hapur një qendër për diagnostikimin dhe trajtimin e tullacisë në Milano. Insparya, e themeluar nga Cristiano Ronaldo dhe Paulo Ramos i Portugalisë, hapi një qendër në Milano të hënën, e dedikuar ekskluzivisht për diagnostikimin, trajtimin dhe kërkimin e tullacisë. Sipërfaqja e klinikës është 1200 metra …

Lexo më shumë