“Ajo ishte një engjëll”, përlotet Pirro Dhima kur flet për bashkëshorten që nuk jeton më dhe fëmijët…

Pirros Dhima ka përmendur humbjen e gruas, por edhe fëmijët në një intervistë që ka dhënë.
Teksa ka folur në kamerën e “Nuk bëhet më mirë” për vdekjen e bashkëshortes, ai nuk ka mundur të fshehë emocionet dhe lotët.

“Ishte një goditje e madhe për të gjithë ne. Ajo ishte një engjëll që rriti fëmijët e saj dhe qëndroi pranë meje gjatë gjithë kësaj kohe…një pyetje tjetër? Pse jo…”, ka thënë ai.

Gjatë diskutimit, Pyrros Dimas komentoi se: “Është gjëja më e bukur që mund të ndodhë në jetën tuaj që fëmijët e vegjël të kenë ju si model. Është edhe gëzim edhe vlerësim. Gjithmonë kam qenë modest, jam ky që jam. Nuk kam nevojë të provoj asgjë”.

Më pas kampioni olimpik theksoi: “Në vitin 1992, Voula Patoulidou dhe unë iu bashkuam Forcave të Armatosura me nder. Nuk mendoj se ishte gjëja më e zgjuar për të bërë. Ne olimpistët duhet të jemi në shkolla dhe jo diku tjetër”.

Ai tha për fëmijët e tij: “Në përgjithësi, unë jam një shtëpiak. Nikolla është ende i ri, është 13 vjeç dhe nuk dua ta lë vetëm për shumë kohë. Atë pak kohë të lirë që kam ia kushtoj më shumë atij. 3 fëmijët e tjerë janë rritur dhe kanë marrë rrugët e tyre. Unë jam një baba shumë krenar. Ata e morën pjesën më të madhe nga nëna e tyre.”

Në fund për jetën personale ai theksoi se: “Nuk më intereson çfarë thonë njerëzit. Ne kalojmë në jetë, për të nesërmen. Jam mirë dhe kjo është ajo që ka rëndësi”.

Rreth thealbaniantimes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *