Aktori i famshëm i serialeve turke kthehet në femër: Jam operuar 5 herë

Nëse e keni parë serialin e njohur turk “Çukur”, atëherë aktori Ahmet Melih Yilmaz duhet të jetë i njohur për ju.

Së fundmi ai ka pësuar një ndryshim të madh në jetën e tij, i cili ka ardhur në pamje dhe në gjini, pasi ka bërë disa ndërhyrje kirurgjikale për t’u kthyer në gjininë që ndiente se i përkiste.

Për të kompletuar identitetin e ri, emri i Ahmetit tashmë është Meli Bendeli.Meli ka treguar se është operuar 5 herë, të cilat i kanë kushtuar shumë para.

Rreth thealbaniantimes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *