Banorja e Big Brother merr përgjigjet e analizave: “Vuaj nga kanceri në gji, por nuk është shqetësuese”

Këngëtarja dhe moderatorja nga Kosova, Nita ka ndarë ditën e sotme me banorët e BBV një nga eksperiencat e saj më të dhimbshme duke treguar këtu edhe forcën e guximin e madh.

Menjëherë sapo është kontaktuar produksioni është bërë i mundur kryerja e të gjithë analizave dhe kontrolleve mjekësore për të konstatuar gjendjen shëndetësore të moderators.

“Para një viti e gjysmë kam patur tumor në gji. Jam operuar dhe ka kaluar çdo gjë me sukses. Po në momentin qe kam hyrë këtu në shtepi ka disa ditë që kam patur disa shtrëngime, disa shqetësime disa dhimbje gjatë kohës që kam fjet, gjatë ditës dhe që Diola e ka vënë re dhe ka qënë e shqetësuar për këtë gjë.

Dua t’ju them që të mos ndejeni dhembshumir për mua. Unë jam shumë mirë prindrit e mi e dinë dhe u kam treguar të gjithëve. Për nja 4 minuta nuk do të jem me ju. E ndjeva obligim për t’ju thënë për të gjithë njerëzit që më kanë pytur çfarë ke dhe si ndihesha. “- tha Nita për banorët.
“Bëra një kontroll tjetër dhe doli që ka ende diçka por nuk është shqetësuese. Doktoresha më tha që është gjithçka nën kontroll, është gjithçka në rregull. Kam shumë arsye pse duhet ta them.

Ekzistojnë njerëz këtu brenda që nuk sillen kot rreth pishinës sepse jam duke pritur një përgjigje për një stres që kam patur dhe skam pse të ngakojë asnjë me gjërat e mia. Lojën që e bëj këtu brenda nuk kam nejvoe as të viktimizohem dhe as të më shikon për gjynah. Gjithçka që ka ndodhur këtu brenda është nën mbikqyrjen time.”- tha Nita

Rreth thealbaniantimes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *