Bashkia Vlorë bën thirrjen e rëndësishme për qytetarët: “Kujdes në orët në vijim”

Bashkia e Vlorës i bën thirrje qytetarëve të tregojnë kujdes në orët në vijim, pasi moti pritet të përkeqësohet duke sjellë rreshje të shumta dhe stuhi të forta.

“Paralajmërimet e meteorologëve për fortuna kërkojnë të jemi të kujdesshëm! Për çdo nevojë urgjente kontaktoni me Shërbimet Publike të Bashkisë dhe Ujësjellës Kanalizime”, njofton Bashkia e Vlorës.

Mesazhi i Bashkisë së Vlorës për qytetarët:

Të nderuar qytetarë!

Parashikimet e meterologëve paralajmërojnë mot të përkeqësuar.

Reshjet e shiut do të intensifikohen në vazhdim të shoqëruara dhe me stuhi te forta, për këtë arsye do t’ju luteshim të shmangni lëvizjet e panevojshme me automjete në akset problematike si dhe parkimin e automjeteve në to.

Paralajmërimet e meteorologëve për fortuna kërkojnë të jemi të kujdesshëm! Për çdo nevojë urgjente kontaktoni me Shërbimet Publike të Bashkisë dhe Ujësjellës Kanalizime.

Kujdesuni për vehten dhe familjet tuaja!

Rreth thealbaniantimes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *