“Big Brother ju fton të largoheni nga kjo shtëpi menjëherë…”/ Zarf i zi për Efin dhe Luizin

Mëngjesin e sotëm ka mbërritur një zarf i zi në shtëpinë e “Big Brother VIP2”, i cili është lexuar menjëherë nga banorët.

Në zarf thuhet se Luiz Ejlli dhe Efi Dhedhes kanë ftuar banorët për të thyer rregullat e Vëllait të Madh si dhe kanë bërë presion psikologjik.

Për këtë arsye, Vëllai i Madh fton dy banorët që nëse nuk munden që të respektojnë njëri-tjetrin dhe të luajnë në mënyrë dinjitoze, të largohem menjëherë nga shtëpia, përpara se të përjashtohen herë tjetër pa paralajmërim.
“Big Brother ka vënë re se në më shumë se një rast, Luizi dhe Efi provokojnë banorët duke i sfiduar banorët me thyerjen e rregullave, siç janë ftesat për të shkuar në tualet.

Ky format televiziv funksionon sipas sjelljeve natyrale dhe reale të banorëve dhe jo provokimeve të sforcuara për të sfiduar njëri-tjetrin duke kaluar në presion psikologjik, i cili në kushte izolimi sa vjen dhe shtohet.

Kjo lojë është konceptuar dhe funfksionon vetëm mbi bazën e respektit reciprok dhe aftësisë për të luajtur në mënyrë dinjitoze. Nëse nuk arrini ta bëni këtë Big Brother ju fton të largoheni nga kjo shtëpi menjëherë përpara se të përjashtoheni herë tjetër pa paralajmërim. Suksese”, thuhet në zarfin e zi.

Rreth thealbaniantimes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *