Çfarë ka ndryshe në pamjen e Elisa Spiropalit? 

Vitet e fundit është rritur kërkesa për buzëqeshjen perfekte dhe dhembet e bardhë.

 Fasetat japin mundësinë për të pasur buzëqeshjen e ëndërruar në një kohë të shkurtër dhe pa cënuar rëndë strukturat dhëmbore. Shumë nga figurat e ekranit e kanë përmirësuar pamjen e dhëmbëve të tyre.

E duket se kësaj tendence nuk i ka rezistuar as Ministrja për Shtetin, Elisa Spiropali.

Politikania ka vendosur të përmirësojë pamjen e saj estetike duke vendosur faceta më të mëdha dhe më të bardhë se sa dhëmbët natyralë, duke patur kështu një imazh më të kuruar. 

Në videon e fundit të saj në Instagram, Spiropali duket shumë ndryshe nga herët e tjera dhe duhet thënë se kjo ndërhyrje estetike i jep asaj një pamje më rinore.

Rreth thealbaniantimes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *