“Çfarë viti prodhimi është shef?” “Duket nga parakolpi”, policët e komisariatit nr 1. tallen me vajzën e humbur

Shefat e komisariateve nuk merren me kriminelët dhe zgjidhjene halleve të qytetarëve, por tallen dhe bëjnë komente seksiste për vajza të mitura.

Biseda në ‘Whatsapp’:

Rustem Dervishi Kjo vajzë është larguar nga banesa dhe nëse konstatohet të shoqërohet në komisariatin më të afërt.

Ina: Çfarë viti prodhimi është shef?

Rustem Dervishi: Modeli i fundit duket

Petrit Hala: Shikoje Ina nga parakolpi

Ina: Si urdhëron shef. Fshati që duket s’ka nevojë për kallauz.

Petrit Hala: Fshati që duket nuk ka nevojë për dita

Rustem Dervishi: 24/02/2005

Petrit Hala: Do pyetur ato punëtorët e atij lokalit që kishit sot për kallëzim mbase e kanë parë

Ina: Ah, jo shef subjekti në fjalë nuk lëviz nëpër ato zona. Ka direzione të sakt me objektiva të qarta për jetën!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JOQ Albania (@joqalbania)

Rreth thealbaniantimes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *