Çmimet e produkteve të bulmetit vetëm po rriten, sipërmarrësi: “Po abuzohet shumë”

Sipërmarrësi Ervin Resuli, njëkohësisht ekspert i problemeve bujqësore e blegtorale dhe kryetar i Shoqatës Mbrojtes Konsumatorëve dhe Prodhuesve Vendor ka denoncuar abuzimin me çmimin e bulmetit në vend. Resuli ka publikuar një tabelë me çmimet e produkteve të bulmetit ku nga viti i shkuar ka një rritje me 38%. Ai e quan këtë makuteri ndërsa shpjegon se “karteli” i qumështit pasi fiton nga blegtori, fut dorën edhe te xhepi i konsumatorit.

POSTIMI I PLOTE:

Sipërmarrësi denoncon abuzimin me çmimin e bulmetit: Makuteria

Makuteria e “kartelit te qumeshtit ” ska kufi !


Te pa ngopur me fitimet qe arketojne nga qumeshti blegtorve sot zgjaten doren dhe ne xhepin e konsumatorit .

Te rrisesh cmimin me 38% mbi fitimet qe ke pasur nga cmimi me pare eshte tu fuses doren ne xhep konsumatorve.

Autoriteti i Konkurrencës Autoriteti Kombetar i Ushqimit Drejtoria e Pergjitheshme e Tatimeve duhet te hetojne kete abuzim ne dem te konsumatorit , kartelat teknike te prodhimit te nenprodukteve te qumeshtit duhet hetuar per abuzime te renda qe ben industria e qumeshtit !

STOP ABUZIMIT ????

SIGURIA USHQIMORE = SIGURI KOMBETARE ????

USHQIM=JETE ????

#meblegtoret #siguriaushqimore #mbrojtejaekonsumatorit #emergjencacivile #Mjedis #MBZHR #mefermeret #resulifarm #akvmb #aku.

Rreth thealbaniantimes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *