Deamishel nxjerr në nominim tre banorë të rëndësishëm, kush do dalë nga shtëpia?

Dea Mishel e cila fitoi “Lojën e inteligjencës”, kishte në dorë zarfin e kuq të futur në shtëpi nga Vëllai i Madh.

Duke qenë se fitoi lojën, Dea kishte mundësinë të dërgonte tre banorë në televotim.

Banorët që ajo zgjodhi ishin Efi, Kiara dhe Luizi.

Rreth thealbaniantimes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *