“Duhemi shumë por flemë të ndarë”, gruaja e Elvis Pupës sqaron deklaratën

Deklarata e Elvis Pupës brenda shtëpisë së BBV, se ai dhe gruaja e tij flenë në dhoma të ndara, ka bërë xhiron e rrjetit teksa nuk kanë munguar edhe aludimet për dashurinë e çiftit.

Së fundmi bashkëshortja e tij ka konfirmuar këtë gjë. Çifti fle në dhoma të ndara dhe shkak është bërë gërhima e aktorit.

Ajo është shprehur se ata qëndrojnë bashkë, bëjnë qejf dhe e dashurojnë njëri-tjetrin, por në fund të ditës flejnë në dhoma të ndara.

“Ne kemi 13 vite të martuar bashkë, jemi martuar se jemi dashur vërtet. Sa i përket kësaj pjesës së gjumit në rrijmë bëjmë qejfet tona dhe secili fle në dhoma të ndara pastaj.”- është shprehur bashkëshortja e Elvis Pupës.

Rreth thealbaniantimes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *