“E përplasi treni”/ Dalin të tjera PËRGJIME, Florida Beu dha lajmin për vdekjen e ‘spaçatorit’: Fluturoi malli me lekët

Biseda e datës 24 shkurt 2020:

BEU Florida: A ju thashë se zezaku i vogël të cilit Gerti (Gernard ed) i dha mallin (drogën) u godit nga një tren?

BEU Emirjan: Si u godit nga trent?

BEU Florida: Ai u godit nga treni.

BEU Emirjan: A ka vdekur?

BEU Florida: Paratë kanë fluturuar, Ka vdekur

BEU Emirjan: Sa i kishte borxh?

BEU Florida: Rreth pesëmbëdhjetë ose njezet (mije).

BEU Emirjan: (qesh) Dreqi e mori, nje 40-vjecar që e godet treni atje. Kush ju tha se u godit nga treni?

BEU Florida: E dhane lajmin dhe më tha edhe vellai i tij. Tha: “Ai që i ke dhënë mallin, e ka goditur treni dhe nuk e di ku i ka fshehur gjërat dhe paratë”.

Ai i tha Gertit “nëse do që të punojme bashkë, më jep me shume gjiera dhe le te fillojme te punojme” Fakti është se Gertit (Gernard AGO) i ka mbaruar malli. Kjo ishte e copa fundit dhe pastaj ai ia jepte kosovarit dhe kosovari (nga ana e tij) do t’i jepte paratë. Tani edhe malli edhe paratë kane fluturuar. Dhe tani është aty për të mos bërë gjë

BEU Emirjan: Kur e kane goditur?

BEU Florida: Ditën që shkova, unë dhe Gerti, e kanë transmetuar edhe ne lajme. E kanë goditur të dielën the Gerti i ka dhënë mallin të shtunën.

Rreth thealbaniantimes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *