Edhe aktorët në vështirësi financiare, Genc Fuga: “Çdo muaj duhet të fsheh paaftësinë time si kryefamiljar”

Një nga aktorët më të mirë shqiptar Genc Fuga, ka zbuluar se ka probleme financiare.

Aktori tregoi disa probleme që has në jetën e përditshme, të cilat janë të ngjashme si shumë prej shqiptarëve.

Gjatë intervistës ai shpjegoi për herë të parë situatën e vështirë ekonomike në të cilën ndodhet së bashku me bashkëshorten e tij, Eni Jani’. Ai tregoi se ka arritur të fshehtë paaftësinë e tij si kryefamiljar për të siguruar të ardhura.

‘Unë fsheh paaftësinë time si kryefamiljar në sigurimin e të ardhurave. Eni duhet të fsheh pasigurinë time në sy të vajzave dhe pjesës tjetër të familjes. Është një sakrificë, është një rol mbi rol që duhet të luajmë çdo fund muaji.’

Rreth thealbaniantimes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *