Emërohet kreu i ri i burgut të Drenovës, ja kush do ta drejtojë institucionin e sigurisë së lartë

Fatjon Fasho është emëruar drejtor i burgut të Drenovës.

Ka qënë drejtoria e komanduar e burgjeve që ka bërë prezantimin e drejtorit të ri të këtij institucioni.

Sipas informacioneve Fatjon Fasho ka kryer funksione të ndryshme në burgun e Drenovës dhe ka qënë gjithashtu edhe në pozicionin e zv.drejtorit.

Gjatë kohëve të fundit ka pasur disa lëvizje titullarësh në burgun e Drenovës.

Rreth thealbaniantimes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *