Gjenden eshtrat e një njeriu në Pogradec, dyshohet se i përkasin një personi të zhdukur vite më parë

Mbetje kockore të një njeriu janë gjetur pranë në fshatin Guras, Pogradec.

Policia njofton se gjatë punës për pastrimin e shtratit të lumit të fshatit, punonjësit e një firme private, në thellësi të shtratit të lumit, kanë konstatuar mbetje kockore humane që mendohen të jenë të hershme.

Mbetjet kockore do të dërgohen në Institutin e Policisë Shkencore, për ekzaminime të mëtejshme, teksa dyshohet se eshtrat i përkasin një personi që është zhdukur vite më parë.

“Mëngjesin e sotëm në fshatin Guras, Pogradec, gjatë punës për pastrimin e shtratit të lumit të fshatit, punonjësit e një firme private, në thellësi të shtratit të lumit, kanë konstatuar mbetje kockore humane që mendohen të jenë të hershme.

Mbetjet kockore do të dërgohen në Institutin e Policisë Shkencore, për ekzaminime të mëtejshme.

Është krijuar grupi hetimor, janë plotësuar formularët për ekzaminimin e mbetjeve kockore në Institutin e Policisë Shkencore, dhe vijon puna për dokumentimin e plotë të këtij rasti”, thuhet në njoftimin e policisë.

Rreth thealbaniantimes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *