Greqia “mbyll” kufijtë nga toka, ajri dhe deti

Greqia prej orës 09:00 ka pezulluar punën në pikat kufitare me Shqipërine, por jo vetëm. Mesohet se shteti grek ka pezulluar punën në të gjithë pikat kufitare të saj edhe në porte dhe aeroporte.

Instalimi i sistemit të ri SIS po kryhet njëkohësisht në të gjithë pikat kufitare greke, madje edhe në ato me shtetet të Bashkimi Evropian.

Në lidhje me dy pikat doganore me Shqipërinë, Kakavijë dhe Kapshticë, në këtë të fundit siutata vazhdon të jetë normale, ndërsa pak më e vështirë duket ajo në Kakavijë, ku radha e qytetarëve ka nisur.

Rreth thealbaniantimes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *