Habit moderatorja: Më kanë quajtur të prapambetur se kam patur vetëm një burrë!

Moderatorja e njohur Katerina Trungu ka ndarë rrëfimin në programin e saj se fakti që ka patur vetëm një njeri në jetën e saj i cili sot është bashkëshorti, e ka vendosur përpara paragjykimeve.

Ajo është shprehur se nuk ka asgjë të keqe të kesh disa partnerë, ndëra kishte një mesazh për të rinjtë, dukek thënë se duhet të mendohen mirë se kujt ia japin veten e tyre.

“Ne duhet të mendojmë vajzat të mendojnë hapin që ato hedhin për një partner, tjetër gjë se ai nuk do jetë… nuk po them se do jetë ai bashkëshorti se ka edhe një lloj paragjykimi nga disa individë të cilët, ti po të kesh patur fatin të kesh patur një individ në jetën tënde të quajnë mesjetare dhe të prapambetur, më ka ndodhur edhe mua të ma kenë bërë këtë gjë”, ka thënë moderatorja Trungu.

Rreth thealbaniantimes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *