“Hajde mblidhemi burra, t’i vrasim gratë”, mesazhi prekës i Turjan Hyskës

Turjan Hyska shokon me deklaratën e tij që ka shkuar në rrjetin social Facebook. Hyska bën thirrje ironike për “vrasje ndaj grave”. “Hajde bëhuni burra, t’i zhdukim”, thotë moderatori, një ditë pas vrasjes së Alma Qevanit nga kunati i saj me sëpatë.

Vrasja e grave është një fenomen shqetësues në Shqipëri, ku brenda 2 muajve janë vrarë disa gra, qoftë nga bashkëshortët apo burra të cilët në një mënyrë apo tjetër janë pjesë e jetës së tyre.

“T’i vrasim se nuk hapim telefonin apo se nuk na bëjnë gjellën” dhe plot motive të tjera gjenden në statusin e Hyskës, duke përmendur këtu dhe deklaratën e bashëkshortes së Tefik Tashit, 58-vjeçarit që vrau kunatën 45-vjeçare, e cila thoshte që i shoqi e vrau të motrën e saj, pasi ishte nxehur që nuk hapi telefonin.

Turjan Hyska: Hajde mblidhemi të gjithë burrat dhe vendosim njëherë e mirë t’i vrasim gratë! Boll e zgjatëm me veprime të pakoordinuara. Dikush me sëpatë, dikush me thikë, dikush me pistoletë, dikush me fjalë… Hajde bëhuni burra, o burra! T’i zhdukim!!

T’i vrasim se nuk na bëjnë gjellën!

T’i vrasim se nuk na hapin telefonin!

T’i vrasim se nuk na duan!

T’i vrasim se na tradhtojnë!

T’i vrasim se s’kapim dot dashnore!

T’i vrasim se i tradhtojmë!

T’i vrasim se i vijnë ato!

T’i vrasim se s’na duan mamanë!

T’i vrasim se nuk i duam mamanë!

T’i vrasim se janë të bukura!

T’i vrasim se kanë celulit!

T’i vrasim se jemi bërë barkderra!

T’i vrasim se fitoi PS!

T’i vrasim se fitoi PD!

T’i vrasim se jemi të shpifur pa to!

T’i vrasim se punojnë më shumë se ne!

T’i vrasim për qejf!

T’i vrasim se s’kemi bythë të pranojmë se pa

to, jemi hiç!

T’i vrasim se s’dimë ç’duam!

T’i vrasim, të biem rehat, të mbajmë njëri-tjetrin fort! Hajde burra, çohuni burraaaaa!

Rreth thealbaniantimes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *