Idea e re për të ikur në Angli, 17 vjeçari paguan 9 mijë paund dhe futet në arkivol

Shqiptarët po mundohen të gjejnë rrugë nga më të ndryshmet për të shkuar në Britani. Kështu është edhe historia e një shqiptari i cili u përpoq të hynte ilegalisht në Britani duke u futur brenda një arkivoli.

Djaloshi 17-vjeçar u gjet brenda arkivolit prej druri, i cili i ishte vidhosur kapaku. Gjetja erdhi gjatë një kontrolli rutinë të një furgoni nga oficerët francezë të kufirit afër Dunkirkut.

I mituri shqiptar , i cili nuk mund të identifikohet për arsye ligjore, tha se kishte paguar 9 mijë paund për një kalim në Britani me furgon.

Ai i tha një gjykate: “U futa në arkivol në një stacion shërbimi autostrade në Steenvoorde (Franca veriore) dhe më pas u kapa. Duhet të kem qenë brenda për të paktën një orë në kohën kur furgoni u ndal”.

Shoferi, rumuni tha se kishte marrë 4 mijë dollarë dhe u dënua me 6 muaj burg.

Rreth thealbaniantimes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *