IKMT në lagjen e pasanikëve të Tiranës, prish vilat pa leje në “Rolling Hills”

Policia e Shtetit dhe ekipet e Inspektoriatit Kombëtar të Mbrojtjes së Territorit kanë zbarkuar këtë të hënë në lagjen e pasanikëve në Tiranë, në “Rolling Hills”. Mësohet se një numër vilash në ndërtim e sipër dhe të tjera pa leje, janë prishur.

Ekskavatorët e IKMT kanë nisur prishjet e ndërtimeve pa leje dhe shtesave, në zonën e vilave në Lundër, ndërsa në mbështetje kanë qenë dhe njësitë e Policisë së Tiranës.

Deri tani, nuk bëhet me dije të ketë pasur rezistencë dhe po ashtu as persona të ndaluar e shoqëruar. Vilat e “Rolling Hills” janë ndër më të shtrenjtat në Shqipëri dhe ndodhen në periferi të Tiranës. Aty jetojnë personazhe të njohur të politikës, biznesit, medias dhe jo vetëm.

Operacioni i sotëm në lagjen e pasanikëve është përshëndetur dhe nga ministri i Brendshëm, Taulant Balla, i cili ka theksuar se Policia dhe IKMT po angazhohen çdo ditë, pa asnjë dallim se ku ndodhen apo kush i zotëron këto ndërtime pa leje.

Ai thekson se të gjithë duhet të japin llogari para ligjit, ndaj me interes pritet të shihet se cilët do të jenë personat që do arrestohen apo shoqërohen nga Blutë e Tiranës për vilat dhe shtesat në to, pa leje.

Rreth thealbaniantimes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *