Ilir Shaqiri hyn në BBVip 2, Olta prish rregullin dhe e përqafon: “Nuk e kontrollova dot veten”

Vëllai i Madh informoi banorët e shtëpisë më të famshme në Shqipëri se përgjatë ditës do të futen disa personazhe, por se konkurrentët nuk duhet të reagojnë.

Arritja me sukses e kësaj prove do bënte që çmimit final do i shtohej 10 mijë euro.

Më parë u fut fituesi i BBVip 1, Ilir Shaqiri, dhe me hyrjen e tij, banorët e thyen rregullin direkt duke e takuar të gjithë Ilirin, e askush nuk respektoi rregullin e mosreagimit. Ishte pikërisht Olta ajo që prishi rregullin.

Olta: E pranoj fajin, ishte i imi. Po ju ça jeni duke bërë?

Luizi: The që nëse çuni më futet, do e përqafoj.

Olta: Po dhe e prisha me Ilirin, çfarë keni tani, unë e prisha

Luizi: Po ta mbajmë në kuadër të lojës moj burrneshë

Olta: Ok, pra dakort

Luizi: Ilirin nuk e ke as kushëri, as asgjë, mund ta kesh shok

Olta: Kisha shumë dëshirë ta takoja. Më doli spontanisht nuk e kontrollova dot

Luizi: Po këtë herë e prishe pra, iku, loja kushedi sa zgjat, do hyjnë 15 vetë, të gjithë ta prishim nga njëherë ça kuptimi ka.
Ndër të tjera ai ka patur një bisedë me Luizin dhe me banorët e tjerë rreth kurioziteteve të tyre për të ditur infomacione nga jashtë dhe se si shihen ata nga audience. Luizi e ka pyetur Ilirin se kush fiton sipas tij dhe balerini është shprehur:

Iliri: Kush ka hyrë i parë do dal i fundit…

Luizi: Olta ka hyrë

Iliri: Ti hyre i fundit, por ndoshta është anasjelltas këtë vit…

Rreth thealbaniantimes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *