“Jam gay”/ Ronaldo bën deklaratën e fortë, Kristi fillon të qeshë

‘Vëllai i Madh’ i ka vendosur banorët pasditen e sotme në një sfidë me njëri-tjetrin.

Ndërkohë që ata i drejtonin pyetje me informacion rreth vetes, banorët e tjerë duhet të gjenin përgjigjen e saktë ose ndryshe do të dënoheshin.

Ka qenë rradha e Ronaldon, i cili ka habitur Kristin duke i thënë që ishte gay.

Ndërkohë që Kristi është gjendur ngushtë nga kjo pyetje dhe nuk ka ditur si të përgjigjej, nëse ishte e vërtetë apo jo.

I nxitur nga banorët e tjerë ai ka thënë po dhe përgjigja ka qenë e gabuar.

Rreth thealbaniantimes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *