“Je kokrra e legenit, injorant”, plas SHERRI mes Kristit dhe Luizit: Ti eksitohesh kur flet me mua

Një tjetër debat ka ndodhur mes Luizit dhe Kristit. Atëhere, kur mendojmë se ujërat mes dy banorëve qetësohen mjafton një fjalë apo nëj gjest që njëri prej tyre mund të bëjë që “gjakrat të nxehen” sërish.

Dy banorët teksa ishin duke qëndruar në ambientet jashtë shtëpisë kanë debatuar me njëri-tjtrin duke mos kursyer as ofendimet.

Pjesë nga debati:

Kristi: Ti je injorant komplet.

Luizi: Ti Kristi je kokrra e legenit, bukëshkelës. Ti i sheh femrat si objekte. Vetë e ke thënë.

Kristi: Po e vërtetë është, çfarë ka këtu? Po ikë ore se do futen njerëzit do kërkojnë në Google…

Luizi: Ky është ndryshimi mes nesh. Unë i shoh gjërat tek njerëzit, ti i sheh në Google. Je bërë gropë.

Kristi: Injorant, kokrra e injorantit! Ti je pa dinjitet. Unë jam gropë që bëj debat me ty

Luizi: Po ti eksitohesh kur bën debat me mua, vetëm atë ke dashur që kur je futur… Ik tani gjej viktimën e radhës.

Rreth thealbaniantimes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *