Jeni të interesuar të punoni në ambasadën e SHBA? Jepet njoftimi i rëndësishëm

Ambasada Amerikane në Tiranë ka nxjerrë një njoftim për punë. Bëhet fjalë për pozicionin e teknikut të alarmit të sigurisë rezidenciale, ndërsa paga është 1 448 555 lekë. Për të gjithë ata të cilët janë të interesuar, afati i fundit i aplikimit është 25 dhjetori.

“Dëshironi të punoni në Ambasadën Amerikane në Tiranë? Këtu është mundësia juaj!

Ambasada e SHBA-së në Tiranë kërkon aplikantë të kualifikuar dhe të kualifikuar për pozicionin e teknikut të alarmit të sigurisë rezidenciale me kohë të plotë pranë Zyrës Rajonale të Sigurisë (RSO).

Afati i fundit i aplikimit është 25 dhjetori, 2022,”-shkruhet në njoftimin e plotë.

Rreth thealbaniantimes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *