Kundër lidhjes të së bijës, Sabiani futet si BANOR në “Big Brother”

Sabiani bëhet banori më i ri i shtëpisë së Big Brother Vip.

Teksa ditët kalojnë, raporti mes Kristit dhe Keisit bëhet edhe më i fortë. Të dy ata kanë shprehur pëlqimin për njëri-tjetrin dhe kanë thënë se ndihen mirë bashkë dhe se mbasë mund të lindë një dashuri.

Keisi herë pas here është shprehur se ka frikë nga kjo marrëdhënie, pasi do të dijë për opininion e të atit, Sabianit. Big Brother vendosi që të shfaqë një klip ku në të ishin të gjitha reagimet e Sabianit lidhur me marrëdhënien e tyre.

Keisi u surprizua nga i ati dhe bashkë folën për marrëdhënien e saj me Kristin.

Sabiani i tha vajzës së tij që është mërzitur shumë me të dhe se e kishte porositur që jashtë.

Rreth thealbaniantimes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *