“Kush ra në det?” Vrasja e 36-vjeçarit në Greqi, publikohet audio e kapitenit tē tragetit

Mediat greke kanë zbardhur detaje të reja në lidhje me vrasjen e 36 vjeçarit në portin grek.

Protothema.gr ka publikuar bisedën që kapiteni ka pasur nëpërmjet telefonit me pjesën tjetër të ekuipazhit të Horizont Blu disa sekonda pasi 36-vjeçari ra në det. Kapiteni dëgjohet duke pyetur anëtarët e ekuipazhit se çfarë ka ndodhur.

Çfarë ndodhi?

-(merr një përgjigje)

-Si jeni? Hej, si jeni? Ngadalë

– Poshtë

– E shoh, e pashë.

Menjëherë më pas, sapo kapiteni ka kuptuar incidentin, ai urdhëron anijen të ngadalësojë shpejtësinë dhe pyet ekuipazhin për të zbuluar se kush ra në det.

-Shumë vonë. Hajde, çfarë ndodhi? Më trego. Çfarë ndodhi?

-(… ra në det)

-Kush ra në det?

Kapiteni më pas pyet nëse 36-vjeçari është në det dhe kërkon më shumë detaje rreth ngjarjes.

Në të njëjtën kohë, Departamenti Portual i Autoritetit Qendror të Pireut dëgjohet duke informuar përmes VHF për ngjarjen.

Rreth thealbaniantimes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *