Lindi bebin 5 kg, 29 vjeçarja në Tiranë ndërron jetë 4 ditë më vonë

Një 29-vjeçare ka ndërruar jetë në Maternitetin e ri pas lindjes. Report raporton se vajza ka lindur në mënyrë natyrale të shtunën, një foshnjë rreth 5 kg. Pas lindjes 29-vjeçare ka qenë në gjendje të mirë shëndetësore dhe ka qëndruar në spital për 24 orë.

Më pas ka dalë me dëshirën e saj dhe ka ikur në shtëpi.

Pasi ka qëndruar një ditë në shtëpi, ka shfaqur probleme debulese dhe dje pasdite ka shkuar sërish në maternitet, ku edhe është reanimuar, por pavarësisht ndihmës se bluzave te bardha, ditën e sotme ka humbur jetën.

Mësohet se e reja nuk ka pasur hemorragji dhe as probleme gjatë lindje. Pritet ekspertiza mjeko-ligjore për të konfirmuar shkakun.

Rreth thealbaniantimes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *