Mafia shqiptare kërcënon deputeten ekuadoriane, i lënë letër me shënimin “I vdekur”

Deputetja ekuadoriane Viviana Veloz thotë se ajo dhe këshilltari i saj janë kërcënuar me vdekje gjatë fundjavës nga mafia shqiptare.

Sipas deputetes qëllimi i kanosjes ka qenë parandalimi i ecurisë së hetimeve për korrupsion të dyshuar në qeveri, në kuadër të çështjes Encuentro, si dhe parandalimi i raportimit të policisë për lidhjet e dyshuara mes trafikut të drogës dhe mafies shqiptare.

Këtë situatë Veloz e bëri të ditur mëngjesin e së hënës, 20 shkurt, gjatë një seance virtuale të komisionit. Deputetja tregoi një fotografi në celularin e saj dhe tha se të dielën kanë lënë një shënim në automjetin e këshilltarit të saj, Christian González, me logon e mafies shqiptare dhe një fjalë në shqip ku thuhet “i vdekur”. ”

Diabeti zhduket përgjithmonë! Bëni këtë një herë para gjumit!

Shënimi u vendos kur automjeti ishte parkuar jashtë Universitetit Qendror të Ekuadorit, në qendrën veriore të Quitos. Veloz raportoi se ajo mori edhe mesazhe kërcënuese në llogarinë e saj në Instagram.

Ajo e konsideroi qeverinë përgjegjëse për atë që mund t’i ndodhte asaj, familjes së saj, ekipit të saj të punës dhe njerëzve të afërt me të. Ajo ka raportuar se sot do të zyrtarizojë denoncimin në Prokurori.

Nëse pushteti politik nuk është bashkuar me mafian, atëherë pse po fillojnë të na kërcënojnë me vdekje?

Rreth thealbaniantimes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *