Një shalqi në zyrë, detaji që i shpëtoi kryeministrit Rama në takimin me zyrtarin e SHBA-ve

Kryeministri Edi Rama duket se mban në zyrën e tij, veç pikturave nëpër mure, edhe një shalqi. Këtë e tregon edhe fotografia e postuar nga Ambasada Amerikane në Tiranë, teksa Rama zhvillonte një takim me të Ngarkuarin me Punë të SHBA-së në Tiranë, David Wisner.

Shalqiri ndodhej pranë derës kryesore të zyrës së kryeministrit, ndërkohë që ende nuk dihet nëse vendosja e tij aty ka qenë e rastësishme apo e qëllimshme.

Sjellim në vëmendje se zyra e Ramës është një ambient aspak i zakonshëm për një kryeministër, për shkak të pikturave dhe objekteve të veçanta që ndodhen atje, ku më herët Rama zbuloi së në zyrë mban edhe një breshkë.

Rreth thealbaniantimes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *