Olta ftoi Luizin dhe Kiarën për pushime, flet Dori: “Unë nuk dua t’i kaloj pushimet me ta”

Olta ka dhënë një intervistë për Megi Pojanin pas daljes mbrëmë nga Big Brother VIP.

Një nga pyetjet që Megi i bëri ishte nëse do t’i kalonte pushimet në Valencia me Luizin dhe Kiarën.

Olta tha se i kishte ftuar në Ibiza çiftin: “Pse jo mos t’i kaloja pushimet me to, por duhet të pyes dhe bashkëshortin”.

Në këtë moment, Megi ka pyetur Dorin, bashkëshortin e Oltës, zëri i të cilit dëgjohej në sfond.

“Pse t’i kaloj me ta, unë nuk i kam shokë,” tha ai.

Në këtë moment Olta qeshi dhe tha: “Pse mos t’i presim mysafirë o Dori”.

Rreth thealbaniantimes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *