Olta Gixhari hedh në gjyq Teatrin Kombëtar: ” Më pushuan nga puna pa arsye”

“Big Brother VIP 2” ka marrë vëmendjen e të gjithëve, por duket se jeta vazhdon normalisht edhe jashtë. Më 2 mars të vitit të shkuar, një nga banorët e shtëpisë më të famshme në Shqipëri, Olta Gixhari ka hedhur në gjyq Teatrin Kombëtar.
Padia është bërë për zgjidhjen e kontratës së punës. Sipas paditëses, Olta Gixhari, zgjidhja e kontratës është bërë me efekt të menjëhershëm pa shkaqe të justifikuara. Ndërkohë që kërkon dëshmshpërbim për zgjidhen e kontratës.

Teksa aktorja e njohur është brenda shtëpisë, duket se gjyqi ende vazhdon dhe nuk ka marrë një vendim për ankesën e Gixharit.

Rreth thealbaniantimes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *