“Provat e dhunës janë në trupin e babait tim”, Elia Zaharia: M’u gris shpirti kur e pashë ashtu

Elia Zaharia ka reaguar në “Breking” me Dafina Hysën për situatat e dhunës dhe tensionet me Princ Lekën.

Në deklaratën e saj, ajo shprehet se pa babai ne saj teksa dhunohej nga Princi dhe për këtë provat janë në trupin e Gjergj Zaharias. Nga ana tjetër, ajo shprehet se babai i saj po kujdesej për të sepse ishte me temperaturë dhe për këtë arsye po qëndronte në oborrin mbretëror.

“Të jesh e bindur që më panë sytë babin të sulmohej dhunshëm dhe mu gris shpirti. Të gjitha provat e dhunës janë në trupin e tij e prokuroria e gjykata i disponon të gjitha. Ti them këto pasi është e rëndësishme që njerëzit që më mbështetën publikisht, duke marrë edhe koston e urrejtjes së partizanëve të palës tjetër, të dinë në thelb që po mbrojnë një njeri që ‘u hodh në fyt’ në mbrojtje të prindit. Asnjë çështje prone nuk ka në mes, çdo gjë është e përcaktuar.

As uzurpim nuk ka, unë me vajzën jetojmë në shtëpinë familjare të cilën ai e braktisi, e kjo deri sa apartamenti që i dha vajzës të ndërtohet! E gjitha kjo sipas kodit të familjes ku mendohet interesi më i lartë i fëmijës. Babai im kishte 10 ditë që kujdesej për mua e për vajzën, se kam qenë me temperaturë e nuk kujdesesha dot. Çfarë nuk me kanë dëgjuar veshët këto ditë! Unë nuk kam as parti, as partizane, që të dalin të më mbrojnë, kam vetëm të vërtetën time”, deklaroi Elia.

Rreth thealbaniantimes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *