Si duket rruga e përfunduar nga Qafa e Qarrit në Mollas, pjesë e aksit Korçë-Ersekë!

Kryeministri Rama ka publikuar këtë mëngjes pamje nga segmenti rrugor i përfunduar nga Qafa e Qarrit në Mollas, pjesë e aksit Korçë-Ersekë.

“MIRËMËNGJES
dhe me segmentin rrugor të përfunduar nga Qafa e Qarrit në Mollas, pjesë e aksit Korçë-Ersekë ku aktualisht po jepet dora e fundit me vendosjen e sinjalistikës rrugore, për t’u vënë në përdorim të plotë shumë shpejt për banorët e për vizitorët në rritje të përvitshme të asaj zone magjepsëse, ju uroj një fundjavë të mbarë.”,shkruan Rama.
\

Rreth thealbaniantimes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *