Temperaturat e ngrohta sjellin flamingot në liqenin e Pogradecit

Dy çifte flamingosh janë fotografuar mëngjesin e sotëm nga fotografi i njohur Ardian Fejzollari në liqenin e Pogradecit.

Prezenca e tyre është një gjë e rrallë për liqenin e Ohrit, pasi këto shpendë zakonisht qendrojnë në vende të ngrohta, por siç duket dimri i ngrohtë sivjet ka bërë që përsëri këto shpendë të shfaqen në liqenin e Pogradecit.

Temperatura e zonës favorizon qëndrimin e përkohshme të tyre në këtë liqen dhe pas mëngjesit nuk janë parë më në breg.

Rreth thealbaniantimes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *