Trajneri i Korça Volley qëlloi me shpullë volejbollistet, vajzat: “Eshtë normale, kemi marrëdhënie të veçantë”

Ditën e sotme bënë bujë videot e trajnerit të ekipit të Korça Volley, Romeo Xega, i cili në pushimin e sfidës godiste me shuplaka vajzat volejbolliste.

Federata e Volejbollit mori vendimin se trajnerit duhet t’i hiqet licenca teksa ai e ka ankimuar vendimin.

Së fundmi, Xega, bashkë me vajzat e ekipit ka dalë në një intervistë për mediat. Si trajneri, ashtu edhe vajzat shprehen se kjo ngjarje është ekzagjëruar, pasi veprimi është diçka normale.

Sipas një vajze volejbolliste, marrëdhënia me trajnerin është shumë e veçantë dhe ai gjithmonë i ka motivuar dhe një nga mënyrat është edhe kjo.

Ajo është shprehur se edhe prindërit nuk e kanë pritur shumë keq ngjarjen, pasi e njohin se si është marrëdhënia e tyre me trajnerin.

Rreth thealbaniantimes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *