“U bë b***a juaj”, hatërmbetje mes Kiarës dhe Luizit, prezantuesja nuk i flet

Luizi dhe Kiara kanë debatuar mbrëmjen e sotme për shkak të disa fjalëve që kësaj të fundit nuk i pëlqyen të përdorura nga këngëtari. Duke iu referuar Kiarës dhe Armaldos në një debat, Luizi iu drejtua “U bë b** juaj të qeshë”. Por kaq mjaftoi që Kiara të zemërohej dhe të mos i fliste më. Edhe pse Luizi ka ndenjur gjthë darkën duke i kërkuar falje, Kiara i ka thënë se ai duhet te mësojë ta respektojë dhe derisa ta bëjë, ajo do t’i qëndrojë me nerva.

Kiara: Se ti ke planin në kokë, kështu që kaq kisha. Të dëgjova ty e nuk më duket justifikim. Pse e bën veten të vish në këtë situatë?

Luizi: Se e bëra për të krijuar atë situatën me Efin, se nuk e lë..

Kiara: Po ç lidhje kanë argumentat, me ato fjalë që thua, thua fjalën me b*** dhe i vë shkelmin të gjithave, atë fjalë nuk ke shance të ma thuash ti mua

Luizi: Po e di që e menderosa, e prisha dhe të kërkoj falje, se të dua më fort se vetja, dhe i vë shkelmin vetes e ty kurrë jo.

Rreth thealbaniantimes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *