VENDIMI/ Belinda Balluku vendos në listë emrin e motrës së saj, për t’u trajtuar si VIP në Aeroportin e Rinasit

Zv.kryeministrja Belinda Balluku ka firmosur një vendim për të shtuar edhe emrin e motrës së saj, Pamela Qirko, kryetare e Komisionit të Pavarur të Kualifikimit për të përdorur një nga tre sallat VIP të aeroportit “Nënë Tereza”.

Vendimi është marrë në dhjetor të vitit të kaluar, por është botuar vetëm dje në Fletoren Zyrtare.

Në vendim thuhet se sallën B të VIP-ave të Aeroportit “Nënë Tereza” mund ta përdorin, përveç kryetarit të Gjykatës Kushtetuese, Ministrave, deputetëve dhe ish Presidentëve, edhe Kryetarja e Komisionit të Pavarur të Kualifikimit, Pamela Qirko.

Rreth thealbaniantimes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *