Whatsapp gati për hapin e madh, së shpejti sjell përditësimin e shumëkërkuar

WhatsApp , një nga shërbimet më të përdorura të mesazheve, është gati të mbyllë një mangësi të madhe. Siç është vërejtur nga ekspertët në WABetainfo, kompania po planifikon një përditësim që do të lejojë përdorimin e një llogarie në disa pajisje celulare ose tablet. Aktualisht, aplikacioni lejon përdoruesit të lidhin llogarinë e tyre përmes ueb WhatsApp ose desktop.

Karakteristika e re quhet modaliteti shoqërues. Pasi të dalë në treg, do të keni një rrjedhë pune që është mjaft e ngjashme me konfigurimin e WhatsApp Web ose WhatsApp në desktop. Ju do të jeni në gjendje të skanoni një kod QR me telefonin tuaj kryesor për t’u identifikuar në llogarinë tuaj ekzistuese WhatsApp.

Pasi të bëhet kjo, i gjithë historiku i bisedave do të sinkronizohet dhe do të mund të bisedoni me kontaktet tuaja në të dy telefona ose mw shumw. Ashtu si me WhatsApp Web, modaliteti shoqërues është i kufizuar në katër pajisje. WhatsApp është ende duke e testuar këtë veçori dhe ende nuk e ka nxjerrë atë zyrtarisht.

Rreth thealbaniantimes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *