Zarfi i zi në shtëpinë e BBV për Oltën? Ja si e pret aktorja (VIDEO)

Në shtëpinë e “Big Brother Vip” ka mbërritur sot një zarf i zi, i cili përmban ndëshkim për njërin nga banorët që ka thyer rregullat.

Në momentin që mbërriti zarfi dhe të gjithë banorët ishin ulur në sallonin e shtëpisë së famshme për ta ndjekur, në monitor u shfaq një klip për arsyen e zarfit.

Gjatë klipit personazhi kryesor ishte Olta Gixhari e cila e u shpreh: “Po për mua është, se vetëm unë isha në të gjithë videon”.

Sipas BBV aktorja ka hedhur akuza të paqenë për ndaj produksionit dhe vërtetësinë e tij dhe kjo është aryeja e zarfit. Megjithatë vendimi pritet ta shohim në Prime-in e sotëm.

Rreth thealbaniantimes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *