Zhduket 60-vjeçari në Lushnjë, nëse e keni parë TELEFONONI familjen

Një 60-vjeçar është zhdukur dhe ka humbur kontaktet me familjarët në Lushnjë. Ka humbur Rako Pupi, nga fshati Kemishtaj, i cili për herë të fundit është parë në plazhin e Divjakës dhe më pas i ka humbur kontaktet me familjen e tij.

.
Familjarët kanë kërkuar dhe ndihmën e qytetarëve për gjetjen e tij, madje dhe kanë vendosur në dispozicion numrat e telefonit për të lajmëruar nëse ndodh që të keni informacion për personin në foto.

TELEFONONI TEK:

-0676920018
-0675611456

Rreth thealbaniantimes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *