Zyrtarja e tyre u kap me 58 kg kanabis, AKSHI: “Po nisim procedurat për ta shkarkuar”

AKSHI ka nisur procedurën për shkarkimin nga puna të Erisa Feros, e cila u kap me 58 kilogramë kanabis në makinë.

28-vjeçarja nga Pogradeci ishte punonjëse pranë sektorit përkatës të e-Albania, në nivelin Specialiste.

Reagimi i AKSHI

Në vijim të deklaratës së Drejtorisë Vendore të Policisë së Korçës, për finalizimin e operacionit “Restart”, me arrrestimin e 3 shtetasve, ndër të cilët dhe znj. Erisa Fero, AKSHI njofton se: bazuar në legjislacionin shqiptar në fuqi (Kodi i Punës), ka nisur menjëherë procedurën për shkarkimin nga puna të këtij personi.

Znj. Erisa Fero, ishte punonjëse pranë sektorit përkatës të e-Albania, në nivelin Specialiste.
Agjencia Kombëtare e Shoqërisë së Informacionit, dënon çdo akt të kundra ligjshëm dhe siguron se do të jetë gjithmonë mbështetës në proceset e institucioneve që veprojnë në mbrojtje të ligjit.

Rreth thealbaniantimes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *