Aktori shqiptar në gjendje të rëndë shëndetësore, duhen 12 mijë euro për ta kuruar

Aktori Anastas Nika është në gjendje të rëndë shëndetësore dhe ka nevojë për kurim të menjëhershëm.

Lajmi është bërë me dije nga vetë djali i aktorit, i cili ka hapur dhe një llogari në “Gofundme”, pasi kurimi i të atit kushton 12.000 euro.

“Fillon të ketë vështirësi në ecje, të folur dhe më vonë të marrë frymë. Kemi kaluar më shumë se 5 muaj në Spitalin Kombëtar të Neurologjisë në Athinë dhe Tiranë, duke u përpjekur të kuptojmë diagnozën e duhur.

Diagnoza e hershme u besua të ishte ALS (sëmundje nervore e pashërueshme).

Por Zoti është i mirë dhe sot u konfirmua se ai është diagnostikuar me Neuropatinë Motorike Multifokale (MMN).

Ky është një lajm shumë i mirë sepse kjo diagnozë ka një trajtim. Por trajtimi është i shtrenjtë. Vetëm terapia e parë kushton 12000$. E dyta dhe e treta do të varen pas të parës.

Kështu që në këtë situatë po kërkoj ndihmën tuaj Doug nëse mund të mblidhni një donacion për të mbuluar shpenzimet e terapisë së parë; sepse babai im nuk është në gjendje të mirë dhe çdo ditë po përkeqësohet. Tani për tani ai nuk është në gjendje të ecë dhe të qëndrojë vetëm, kështu që ai ka nevojë gjithmonë për një person afër. Gjithashtu, ju lutem mbajeni atë në lutjet tuaja”, bën me dije ai.

Rreth thealbaniantimes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *