Arbana Osmani ngacmon Luizin për Jozefina Topallin. Si reagoi këngëtari?!

Në shtëpinë e Big Brother u krijua këtë javë qeveria e këtij reality show që kishte si Kryeministër Luizin, President Kristin, Kryetare Parlamenti, Efin, Ministër të Brendshëm, Qetësorin, etj. Megjithatë siç do sfidë në Big Brother edhe kjo rezultoi e dështuar, pasi nuk qëndroi më shumë se 12 orë.Por kjo ngjarje u komentua edhe sonte në prime madje Arbana pati edhe një koment për Efin duke i thënë se ajo i kujtoi dikë dhe bëhej fjalë për ish vjehrrën e këngëtarit, Jozefina Topallin.Për herë të parë Luizi nuk ka reaguar dhe si rrallëherë nuk ka bërë asnjë batutë në lidhje me këtë koment të Arbanës.

Rreth thealbaniantimes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *