“Ato te shpia do i nxjerr unë” Zbardhet biseda nënë e bir që zbuloi 400 mijë eurot

Zbardhet përgjimet ambientale në një dhomë izolimi në drejtorinë e Policisë së Tiranës, mes pastrueses Rozeta dhe djalit të saj, Havier Dobi.

Gazetarja Klodiana Lala ka siguruar për BalkanWeb përgjimet që çuan në zbulimin e shumës së majme prej 400 mijë eurosh të fshehura në tubim e aspirimit. Falë deklaratave të tyre, u ushtrua kontroll i dytë në banesë, ku u zbulua dhe shuma e parave.
Havieri: Çfarë ke thënë ti për mu?
Nena: Asgjë, do rri unë këtu (Nënkupton se do ta marrë ajo përsipër vjedhjen)
Havieri: Leket atje lart të shtëpia do to nxjerr unë
(Bazuar në këtë fjali është urdhëruar kontroll i dytë ku u gjetën paratë e tjera në tubin e aspirimit)

Po ashtu në përgjime dëgjohet se më pas Rozeta kritikon të birin se pse ka tërhequr shumë para. Ndërkohë që ai i përgjigjet se; “Kam tërhequr vetëm 50 mijë” (duke nënkuptuar euro).

Rreth thealbaniantimes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *