Bëri “si e mirë” në përballjen me Efin, Olta shkon dhe ia thotë në sy Luizit: “Ngele pa ushtarë”

Efi dhe Olta bënë një bisedë të gjatë mbrëmjen e djeshme, duke sheshuar edhe mosmarrëvshjet që kishin mes tyre.

Kjo gjë duket se ka shqetësuar Luizin, i cili mendon se Olta e ka kthyer në anën e saj.

Kiara: Mos u kap kot, s’është nga ato Efi.

Luizi: O Kiarë, është lojë o shqiptare.

Kiara: Nuk e bën as për lojë, e tha.

Luizi: E bën edhe për lojë. E pashë në sy të Oltës. Kur erdh më tha, “hë ke ngelë pa ushtarë?”…

Rreth thealbaniantimes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *